Parks and Gardens Company

Vertigo

"Vertigo" is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, in gevaarlijke situaties voor uw welzijn of uw bezittingen!

Spoedeisende Hulp

Boom in de storm

Uw tuin is onze zaak

7 dagen per week nooddienst

Er zijn verschillende situaties die een nooddienst kunnen rechtvaardigen. Wij komen in noodgevallen tussen wanneer een boom een bedreiging vormt voor eigendommen, elektrische installaties of de openbare weg. Of het nu gaat om bomen of takken die dreigen om te vallen of die reeds schade of belemmering aan een openbare weg hebben veroorzaakt, onze nooddienst staat klaar om de situatie zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze nooddienst is 7 dagen per week bereikbaar op 00 32 498 10 17 43.

Noodslachting

Het kappen van bomen in noodgevallen is een prioriteit voor ons. Dankzij onze snelle reactietijd kunnen wij ingrijpen voordat een bedreigde boom schade aanricht of meer schade veroorzaakt. Wij hebben vaak aanzienlijke schade kunnen voorkomen door snel op de noodoproep te reageren en de gevaarlijke bomen te vellen.

Het is niet altijd duidelijk of een boom in onmiddellijk gevaar is om te vallen of zichzelf te vellen. In geval van twijfel is het verstandiger te waarschuwen door "Vertigo" te bellen om te bepalen welke interventie op de noodsituatie van toepassing is.

Vrijmaken van structuren

Hoewel wij altijd aanraden om structuren vrij te houden, is het mogelijk dat een boom of tak het begeeft en tegen een gebouw of elektrische installatie botst. Wij ontruimen deze structuren ook wanneer de taak complex is en gespecialiseerde apparatuur vereist.

Bij het rooien van bouwwerken zorgen wij er altijd voor dat bomen of boomdelen op een voor ons personeel veilige manier worden verwijderd. We zorgen er ook voor dat we de structuren niet meer beschadigen dan ze al beschadigd waren toen de boom of takken vielen.

Stroomkabels 

Wij ontruimen particuliere elektrische aansluitingen, maar werken niet binnen 3 meter van middenspanningsleidingen. Indien er zich gevaarlijke bomen of takken in de nabijheid (minder dan 3 m of 10 voet) van de middenspanningsleidingen bevinden, moet u zich rechtstreeks tot uw elektriciteitsdistributeur wenden.

Versnippering en opruimen van het terrein

Afhankelijk van het aantal noodoproepen dat wij ontvangen tijdens extreme wind- of ijsomstandigheden, moeten wij de meest dringende oproepen prioriteren. Zo krijgt een boom die nog overeind staat maar tekenen van een dreigende omval vertoont, voorrang wanneer hij een gebouw, een openbare weg of een elektrische installatie rechtstreeks bedreigt.

Wanneer wij een groot aantal noodoproepen ontvangen, moeten wij soms het hout en de takken ter plaatse laten om zoveel mogelijk prioritaire oproepen te beantwoorden. Het is mogelijk voor ons om later langs te komen om het op te halen.

Verwante Artikelen

Hoe onderhoud je je tuin in de zomer?
Hoe onderhoud je je tuin in de zomer?

Met de komst van de zomer en de verzengende temperaturen, is het absoluut noodzakelijk om de juiste gebaren te maken om uw tuin te onderhouden. Van maaien tot water geven, hier zijn een paar tips die u zullen helpen om de zomer met een gerust hart door te komen

Prik het op Pinterest