Parks and Gardens Company

Vertigo

Wie zijn wij?

Ons team

Uw tuin is onze zaak

Een gezelschap van "Gardeners"

Planten accentueren in kleine en grote tuinen

Vertige is ontstaan uit een passie voor planten en de aarde, meer dan 10 jaar geleden in Marche-en-Famenne. Dit mooie professionele avontuur werd eeuwigdurend dankzij de wil van Michel Lemaire en zijn talrijke enthousiaste medewerkers. Aandachtig voor de laatste trends en met een schat aan ervaring, werken de Vertige-teams dagelijks om de planten in kleine en grote tuinen in de kijker te zetten. Vertige is georganiseerd in vakgebieden: landschapsontwerp, onderhoud van tuinen en parken, beheer van boomrijk erfgoed, rooien van struiken en snoeien. De teams van Vertige zijn reactief en zeer mobiel en werken in heel Wallonië.

De natuur temmen met respect voor de ecosystemen

Het landschapsarchitectuurcentrum Vertige verbeeldt harmonieuze parken en tuinen die de ecosystemen respecteren. De aanpak is erop gericht de esthetiek van groene ruimten te combineren met oplossingen die het milieu en de natuurlijke hulpbronnen respecteren.

Alle tuincreaties van Vertige zijn unieke zintuiglijke wandelingen in het hart van groene ruimten die water en fytosanitaire producten sparen. De parken en tuinen die door Vertige zijn aangelegd, zijn opgevat als groene uitzonderingen met uitgewerkte scenografieën en vieren de vreugde van het leven.

bloemen met gele bloemblaadjes
Michel Lemaire

Michel Lemaire

Ik begon mijn carrière als aannemer in parken en tuinen toen ik 6 jaar oud was, toen ik het gazon van mijn buurvrouw G!sèle wilde maaien en ik van haar alleen haar maaier mocht schoonmaken omdat dat veel te gevaarlijk voor mij was, zei ze. Misschien had ze wel een beetje gelijk...
Meer serieus ben ik in 2005 gaan werken met een Luikse firma, die van Jean-François Manteca.
Sindsdien is er veel water onder de bruggen doorgestroomd en zijn er veel takken door de versnipperaar gegaan.
Ik werk er elke dag aan om van Vertige een referentiebedrijf te maken op het gebied van parken en tuinen en boomverzorging, zowel in Wallonië als in het Brusselse Gewest, en zelfs, waarom niet, in Vlaanderen, aangezien ik tweetalig ben...
Ik probeer de beste medewerkers te vinden in elk van de domeinen die ik aan mijn klanten voorstel en een synthese te maken van wat zij kunnen bieden.
Daarom kunt u met Vertige een ondernemer vinden die zowel zeer gespecialiseerd is als deskundig op alle gebieden die uw buitenruimte in de ruimste zin beïnvloeden.

michel.lemaire@vertige-arbres-jardins.be

Benjamin Colot

Benjamin Colot

Bachelor in de landbouwkunde afdeling "Natuur en Bossen", gediplomeerd klimmer en boomsnoeier

Benjamin brengt in het "Vertige"-team een solide technische achtergrond en een perfecte kennis van bomen, alsook meer dan 17 jaar ervaring op het terrein.

Hij laat nooit een baan achter die niet vlekkeloos is...

benjamin.colot@vertige-tree-garden-be

Stefan Lambert

Stefan Lambert

Stefan is vooral een vriend, uiterst betrouwbaar en degelijk, die schittert door zijn prestaties, en zijn veelzijdigheid is het Zwitsers zakmes van Vertige.
Het is onder meer aan Stefan te danken dat Vertige zowel snel als goed kan werken.

Bovendien geeft hij ons het voordeel van zijn aangeboren gevoel voor esthetiek en zal hij u een veelheid van oplossingen kunnen aanbieden wanneer u de ruimte van uw dromen wilt creëren, of het nu gaat om een carport, een zwembad, een terras, een omheining of een open keuken.

stefan.lambert@vertige-tree-be

Prik het op Pinterest