Parks and Gardens Company

Vertigo

Door takken te verstevigen kunnen wij een alternatief bieden voor het afzagen van takken wanneer deze dreigen af te breken en schade dreigen toe te brengen aan eigendommen.

De afzetting, uitleg

Haubanage

Uw tuin is onze zaak

Het stutten van takken

Door takken te verstevigen kunnen wij een alternatief bieden voor het afzagen van takken wanneer deze dreigen af te breken en schade dreigen toe te brengen aan eigendommen.

In plaats van een gevaarlijke tak af te zagen en de boom te breken, kunnen we hem beveiligen door de kracht van de hoofdstam te gebruiken. Wij gebruiken dynamische polyesterkappen, d.w.z. dat zij groter worden naarmate de stam en de afgespannen tak in diameter toenemen. Onze takkensnoeren kunnen een belasting van 5 ton dragen, dus ze kunnen elke gevaarlijke tak houden.

Waarom polyester en niet een metalen staaf om takken af te spannen?

Wanneer een metalen lijkwade werd geïnstalleerd, moest de snoeier een gat boren door de stam en de afgespannen tak om de draadstang van rand tot rand van de stam of tak te krijgen en deze vervolgens met moeren vastzetten. Een gat boren in een boomstam of tak opent de deur voor insecten en ziekten.

Na een paar jaar zal de as zich opnieuw over de moer vormen, wat ook ongewenst is. Een polyester mantel gaat om de tak heen die de as niet onnodig beschadigt. De lijkwade zal nooit worden "opgeslokt" door de stam of tak, naarmate deze in de loop der jaren groeit. Door de flexibele vezel van onze polyester shrouds kan de boom ook op natuurlijke wijze bewegen als het waait. De metalen staaf beperkt de natuurlijke beweging van de boom in de wind.

Na verloop van tijd verslechteren en corroderen metalen bekledingen, waardoor hun belastbaarheid sterk afneemt. Een polyester shroud breekt veel minder snel af, waardoor hij veel duurzamer en betrouwbaarder is op lange termijn. Het zal goed zijn voor minstens 15 jaar.

Wanneer we de lijkwade plaatsen, plakken we er een gekleurde sticker op met het jaar waarin hij geplaatst is.

Wanneer een metalen scheerlijn in een boom wordt aangebracht, is deze bovendien beter zichtbaar in de winter wanneer de bladeren vallen. Ons product is bruin van kleur, wat zorgt voor een optimale camouflage van de afspanning van de takken. Het is praktisch onzichtbaar in de winter.

Verwante Artikelen

Hoe onderhoud je je tuin in de zomer?
Hoe onderhoud je je tuin in de zomer?

Met de komst van de zomer en de verzengende temperaturen, is het absoluut noodzakelijk om de juiste gebaren te maken om uw tuin te onderhouden. Van maaien tot water geven, hier zijn een paar tips die u zullen helpen om de zomer met een gerust hart door te komen

Prik het op Pinterest