Parks and Gardens Company

Vertigo

Tuinonderhoud

Vertige staat in voor het onderhoud van parken en tuinen, alsook voor de restauratie van tuinen, natuurgebieden, tuinen van appartementsgebouwen... De onderhoudsdiensten worden op professionele wijze uitgevoerd door een team van ervaren en opgeleide landschapsarchitecten. De perfecte kennis van de planten, de bodem, de snoeitechnieken, de ziekten, laten de tuiniers van Vertige toe om in alle seizoenen de juiste gebaren te maken.

Uw tuin is onze zaak

Heggen knippen

Een haag in een tuin is een beetje zoals een dragende muur, of zoals de horizon, hij neemt volledig deel aan de persoonlijkheid van uw tuin. Het vergt aandacht, want na de keuze en het planten is het tijd om het tot leven te brengen, om het een vorm te geven die perfect zal integreren met andere planten.

Gazononderhoud

Misschien houdt u ervan om af en toe even tot rust te komen, te genieten van wat tijd om buiten te spelen met uw kinderen, op een ligstoel te gaan liggen ... misschien wilt u dat uw gazon er zo mooi uitziet, ongeacht de grootte van uw tuin ... een beetje zoals u graag een mooie tafel dekt wanneer u uw dierbaren uitnodigt.

Want je tuin laten leven is ook een beetje leven... heel eenvoudig...

Onderhoud aanplantingen

Zuiverheid van de massieven

De harmonie van kleuren en vormen is een beetje alles wat de charme van een tuin maakt. Vertige staat aan uw zijde om de planten die u hebt gekozen in de verf te zetten en de planten die u niet hebt gekozen te verwijderen, en om u een beetje hulp te bieden wanneer andere taken u roepen of wanneer u liever een beroep doet op gepassioneerde vakmensen.

Prik het op Pinterest