Parks and Gardens Company

Vertigo

Tuinaanleg

Vertige sublimeert al vele jaren kleine en grote tuinen in Wallonië en Brussel. Opmerkelijke tuinen of intieme tuinen, groene ruimten van gemeenschappen of kleine tuinen van flatgebouwen, Vertige zorgt voor het ontwerp / de aanleg van groene ruimten van elke omvang, volgens uw wensen en uw budget.

Uw tuin is onze zaak

Aanleg van uw groene ruimte

U ziet uw tuin als een plaats van ontspanning en plezier, een plaats waar u vrienden en familie ontvangt, waar u uitrust onder prachtige bomen, waar kinderen spelen op een zacht en gelijkmatig gazon.

Nadat u uw interieur hebt ingericht, is het misschien tijd om hetzelfde welzijn te creëren door middel van voorzieningen buitenshuis die u kalmeren of u in staat stellen uw batterijen op te laden.

Een kwaliteitsgazon, gewone grond, kleine opritten, steen of richel, Vertige heeft ideeën die aan uw wensen voldoen en evenzeer uw smaak zijn als de binnenkamers van uw woning. Het nuttige met het aangename combineren is iets dat boekdelen spreekt als het om buitenaanleg gaat.

Daartoe kunnen wij kleine metselwerken uitvoeren, of grootschaliger grondwerken zoals die voor de aanleg van een carport of een oprit.

Aanplantingen

Majestueuze bomen die harmonieus worden geplant of onderhouden, geven uw eigendom een onvermoed cachet en waarde.

Fruitbomen kunnen ook worden geplant, het zijn mooie, goed gedimensioneerde bomen die u heerlijke oogsten zullen opleveren.

Tenslotte hechten wij veel belang aan de mix van kleuren en geuren gedurende het hele jaar, de oordeelkundige keuze van de aanplantingen, eventueel gecombineerd met een ruimte gewijd aan permacultuur, zal uw eigendom een persoonlijkheid geven vol nuance en kracht.

Ontspanningsruimte

De aanleg van specifieke ruimten zoals een zwembad, een spa, een open keuken, een boomhut, een kinderspeelplaats, een terras met een barbecueplaats, een watertuin of een Japanse tuin zijn zeker projecten die iets meer gebouwd zijn, maar die bijzonder oordeelkundige investeringen zijn in termen van welzijn.

Plaatsing van omheiningen en afrasteringen

U wilt deze momenten van ontspanning en intimiteit beleven in een kader waaraan u grenzen wilt stellen, of het nu gaat om een prachtige inheemse haag met harmonieuze kleuren... of om een omheining die solide, functioneel en esthetisch is.

Kom en haal eindeloze ideeën uit onze dozen.

Prik het op Pinterest