Parks and Gardens Company

Vertigo

Afsterven van naaldbomen als gevolg van zeer hoge temperaturen en de woekering van schorskevers.

Het kappen van naaldbomen in Namen

Vertigo, houtkap werk

Uw tuin is onze zaak

Helaas sterven steeds meer naaldbomen af als gevolg van de zeer hoge temperaturen en de proliferatie van schorskevers.
Er is dan geen andere keuze dan alles af te kappen en te vervangen door iets anders.
Vertigo was aan het werk in de regio Namen.
Na de operatie

De meest droogtegevoelige coniferen

Kijk maar om je heen om de schade van een warme zomer en herfst te zien. Veel naaldbomen zijn volledig verbrand door een embolie. Ze kunnen geen sap meer naar de naalden (bladeren) transporteren om ze af te koelen, en sterven zeer snel door de droogte.

Dit zijn naaldbomen afkomstig uit gematigde streken, zoals de lariks, de moerascipres, de araucaria, de chamaecyparis of valse cipres, de abies of de sparren. Helemaal geroosterd, moeten ze worden geveld.

De Vertigo tip.

Als u van plan bent dit soort coniferen, die inheems zijn in gematigde streken, aan te planten, vergeet dan niet ze te mulchen tijdens droge en warme perioden.
Merk op dat de oude naalden die de bodem omzomen, de coniferen op natuurlijke wijze beschermen. Systematisch verzamelen verzwakt echter de bomen. Als de naalden op de grond blijven liggen, vormt dat een natuurlijke mulch die het vocht in de bodem vasthoudt.

Vertigo, houtkap werk
Tijdens de installatie van de palissade

Verwante Artikelen

Hoe onderhoud je je tuin in de zomer?
Hoe onderhoud je je tuin in de zomer?

Met de komst van de zomer en de verzengende temperaturen, is het absoluut noodzakelijk om de juiste gebaren te maken om uw tuin te onderhouden. Van maaien tot water geven, hier zijn een paar tips die u zullen helpen om de zomer met een gerust hart door te komen

Prik het op Pinterest