Parks and Gardens Company

Vertigo

Michel Lemaire

"Vertige" voert al uw tuin-, hout- en landschapswerken uit in Wallonië en Brussel. Onze multifunctionele onderneming beantwoordt aan al uw vragen op het gebied van landschaps- en bosbouwwerkzaamheden.

Onze grootste zorg is het respect voor de natuur, wij plaatsen haar in het hart van de steden, te midden van de woningen door in gedachten te houden dat uw tuin een bron van geluk en plezier moet zijn, en geen karwei.

Uw tuin is onze zaak

Onze diensten

Tuinaanleg

Om optimaal te profiteren van de geneugten van de tuin, in alle seizoenen, vertrouwt u de aanleg en de inrichting van uw groene ruimtes, terrassen, paden, zomerkeuken, moestuin, toe aan een ervaren tuinarchitect die zich bekommert om uw wensen!

Creatief en op de hoogte van de laatste trends, zal hij oplossingen voorstellen die aangepast zijn aan uw omgeving en uw budget.

Tuinonderhoud

De tuin, die regelmatig wordt onderhouden, is een waar genoegen om te delen. De tuin is een plaats van ontspanning, spel en gezelligheid.

Het team van tuinmannen van Vertige besteedt de grootste zorg aan tuinonderhoud, onderhoud van appartementen, maaien van gazons, onkruid wieden, technisch snoeien van bomen, struiken, heggen, ophalen van afval, biologische behandeling, beplanting, reiniging van het exterieur, onderhoud van moestuinen...

Bomen

Als ervaren professionals in het vellen en snoeien van grote bomen, komen de snoeiers van Vertige in heel Wallonië tussen, zelfs in noodsituaties. Met het grootste respect voor de veiligheidsregels voeren zij kap-, snoei- en zware snoeiwerken uit in alle groene ruimten (privé- en openbare tuinen, appartementsgebouwen...).

Wij zijn gespecialiseerd in het planten van grote bomen, rooien, snoeien en snoeien, boomverzorging, kappen en demonteren.

Loggen

Vertige is gespecialiseerd in kappen en ontbossing, in het verwijderen van schorskevers uit de bossen en wouden van Wallonië.

Vertige verkoopt ook hout en BRF.

De eerste doelstelling is bosbouw, d.w.z. de vernieuwing van opstanden (regeneratiekap...) en de aangroei van bomen voor de toekomst (dunningskap) mogelijk maken; de tweede is economisch, d.w.z. een financieel rendement voor de eigenaar en de bevoorrading van de industrie verzekeren; de derde is het bos in een zo goed mogelijke gezondheidstoestand houden; ten slotte is er een ecologische en sociale doelstelling, d.w.z. dat de bosbouw bijdraagt tot het behoud van de biodiversiteit, bodembescherming, openbare ontvangst en landschapsbeheer.

Onze Filosofie

Zorgen voor klanttevredenheid

Elke tuin is emblematisch voor de ziel van zijn bewoners. Elke groene ruimte is een unieke plek die de zintuigen prikkelt. Uit deze waarnemingen ontstaat het engagement van Vertige ten aanzien van al haar klanten: particulieren, mede-eigenaars, projectontwikkelaars, bedrijven, hotels, gemeenschappen... Voor Vertige moet elke groene ruimte worden onthuld en uitgevonden in functie van de identiteit van de plaats en de wensen van de gebruikers ervan. De kwaliteit van de relatie met de klant is dus van essentieel belang voor het welslagen van alle projecten voor de aanleg van groene ruimten, maar ook van alle diensten voor de ontwikkeling en het onderhoud van tuinen. 

Onze prijzen

Wij voeren een concurrerend prijsbeleid dankzij onze organisatie en ons aan elke situatie aangepast materieel. Rationaliteit is onze werkbasis, dus denken wij ons werk zo democratisch mogelijk te maken en onze prijzen zo goed mogelijk aan onze klanten aan te passen.

Getuigenissen

Onze prioriteit is om onze klanten tevreden te stellen, dus doen we ons uiterste best om dat te bereiken.

Als u het prettig vond met ons samen te werken, laat het ons dan weten door het formulier in te vullen.

  • Wees de eerste om uw getuigenis toe te voegen.

    Michel Lemaire

Enkele van onze verwezenlijkingen

Vellen van dennenbomen, Luik

Verslag over het verwijderen, ontmantelen en vellen van dennenbomen in de regio Luik.

Realisatie van een boomgaard en een weiland

Werk in uitvoering in de regio Luik

Vertigo wint hoogte in Tilff

De spectaculaire kant van de zaak

Het kappen van naaldbomen in Namen

Afsterven van naaldbomen als gevolg van zeer hoge temperaturen en de woekering van schorskevers.

Prik het op Pinterest